img-poza-st.jpg


Program:
      Luni - Duminica
      10.00 - 23.00

0728.839.982 021.211.00.75

hartam.gif

 

Autentificare

Complexul Agroalimentar Piata Gemeni este situat in strada Vasile Lascar, colt cu Bd.Dacia, in inima Bucurestiului. In anul 1995 SC.MONDY 1 SRL incepe reconstructia si modernizarea acestui complex dupa 40 de ani de existenta.

Acest complex a luat fiinta sub denumirea de Piata Gemeni dar odata cu schimbarea regimului politic aceasta s-a transformat in Piata Galati, cu care a functionat pana in anul 1995 cand a revenit la vechea denumire.

A urmat un proces de transformare care a schimbat in totalitate imaginea acestui complex agroalimentar. In locul tarabelor din piatra au aparut tarabe noi si moderne iar magazinele au fost reconstruite din temelie cu materiale de ultima generatie.

De aici puteti cumpara produse incepand de la fructe si legume proaspete pana la carne, preparate din carne, pui, branzeturi, peste, etc.

Piata Gemeni se bucura de colaborarea cu producatori din toate colturile tarii. Acesti oameni isi cultiva propriile terenuri cu legume pe care le comercializeaza in stare proaspata.

In fiecare an se organizeaza in luna octombrie SARBATOAREA STRUGURILOR (mustarie). La aceasta sarbatoare participa toate lumea: personalul administrativ, tarani, comercianti pana la cumparatori si trecatori.

Se serveste pastrama, mititei si se bea must proaspat stors, intr-un decor traditional. Toate acestea ridica Complexul Agroalimentar Piata Gemeni la standarde europene de functionare.
 
copyright © 2010 Pronto Pizza
Site creat si optimizat de website-uri.ro